16 Eylül 2008 Salı

Eylülde Gel

Hala eylül geldiğinde hüzünle karışık bir mutluluk oluyor içimde.. mutluluk okul yıllarımdan kalma.. çünkü o zamanlar koskoca bir yazı ankara’da geçirip tatile gittiğim, okula yanık tenimle ve tatil maceralarımla döndüğüm, dualarımın denizli bir yerde daha çok kabul göreceğine inandığım ve sadece altın kızlarla seçmeli derslerimizi aynı tutmamızın işe yaramasını, böylece aynı sınıfta olmayı, sevdiğim herkesle hep beraber kalmayı, iyi bir üniversiteyi dileyip durduğum ay eylül..

Hüzünlü biraz da.. çünkü zaman zaman bulutlu olmasıyla, çok sevdiğim yazlıklarımla vedalaşmama neden olan rüzgarları, yağmurlarıyla, uzun bir kışa yaklaştırmasıyla kederli bir ay eylül…

Bugün yolda yürürken kafamı kaldırdım baktım gökyüzüne, hala masmavi, en sevdiğim gibi.. her şeye rağmen güneşli bir günde ayağımın altında hışırdayan kurumuş yaprakları da seviyorum ben, çorapsız bacaklarım ürperirken incecik hırkamla akşamları ısınmaya çalışmayı da..

6 yorum:

Quaim dedi ki...

Eylülde okula başlardık, eylülde anlatacak şeylerimiz olurdu ve eylülde yeni defterlerimiz kitaplarımız olurdu. Ben en çok pazar günleri annemin okul üniformama ütü yapışını hatırlıyorum.

BahaR dedi ki...

Eylül ayı kutlu doğum ayı!Bahar'ın doğduğu mucizevi ve mükkemmel ay!Belki sana hüzün getirmesi benim dünyana girmiş olmamdandır ha?

BahaR dedi ki...

bir de benim blogum daha güzel..

caloroso dedi ki...

eylülde...
okulun ilk günü,
okul bahçesinde...
daha ilk derse girmeden konuşmaktan susamamız...
anlatacak cok şeyimizin olması...
hala konuşacak ve birbirimize anlatacak cok şeyimizin olması her ay her gün ne güzel...
birde Bahar'ın doğumgününün olduğu ay,
birde Ali Can'ın da doğduğu ay:)

cometa dedi ki...

bir de
neyirin,
burçağın,
utkunun,
girayın doğduğu ay:)ne çok başakla terazi var:)

Adsız dedi ki...

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa herhangi yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli Seçtiğiniz ülke. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) ev mallarını sigorta.
(5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.