4 Eylül 2008 Perşembe

Aşk-ı Memnu


Annem, bahar ve ben mutfakta oturup kalmışız.. tv de aşk-ı memnu.. baharla teyzemin bir huyu vardır ki tv deki herhangi bir programı, filmi, diziyi, klibi,reklamı aynı anda seyretmeye başlasak dahi ve hatta o filmi hayatımızda ilk kez görüyor da olsak, filmdeki karakterlerin seceresi, reklamın anlamı ve akla gelmeyecek binlerce soruyu ard arda sorarlar.. ki baharda öyle yaptı.. derken bir sahne oldu.. Selçuk Yöntem (dizideki karakterin adını hatırlayamayacağım zira dizideki isimler çok değişik behlül gibi, e haliyle romanı da okumadığımdan ben de bir çağrışım yapamıyor..) Beren Saatle karşılaşıyor mezarlıkta.. adam o anda öyle bir ifade yerleştiriyor ki yüzüne, hani gülümsemeden gözlerinin içinin gülmesi nasıl oluyor görüyorsun.. ben bu dizileri filmleri izlerken de tv eleştirmeni gibi sürekli konuşup durduğumdan “anne Selçuk Yönteme bak ne oyuncu yaa nasıl verdi ifadeyi” gibi boş boş konuşup, bir yandan da “beren saat rol yapamıyor” diye atıp tutuyorum.. sonra başlıyoruz gözlerimizle sevindiğimizi Selçuk Yöntem gibi ifade etme çabalarına.. tabii bir gülme krizine tutuluyoruz.. akabinde her zaman neye güldük diye çok merak eden babam koşarak geliyor neye koptuk diye, anlatınca oda deniyor gülmeden gözlerinin içi gülüyor ifadesini vermeyi.. en çok babama gülüyoruz çünkü hiç yapamıyor.. tuhaf bir aile olduğumuzu söylemiş miydim? Belki de böyle şeyler yapmadığınız için siz garipsiniz.. J

5 yorum:

earwen dedi ki...

ben de aynaya bakarken yaparım onu bazen..mesela şimdi gülüyorum ama sadece gözlerimden anlaşılacak bu diye düşünürüm kendi kendime anlaşılıyor mu diye bakarım sonra başarılı bulurum kendimi..bazen de içimden gülerim ya da ağlarım ama dışardan belli etmemeye çalışarak..ben de mi garibim ki:)
didem

BahaR dedi ki...

Başarılı buluyorsun kendini madem:)Birgün de bize gül gözlerinle hahah:)sevgiler:)

L@L dedi ki...

keşke izleseydim diziyi.tekrarı olursa kaçırmıcam.çok merak ettim şimdi o ifadeyi =)

cometa dedi ki...

cumartesi vardı tekrarı:) ama yine olur kesiN:)

Adsız dedi ki...

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa herhangi yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli Seçtiğiniz ülke. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) ev mallarını sigorta.
(5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.