4 Eylül 2008 Perşembe

28 Gün.. Hormon Horoskopu



İş yerinde sürekli elimin altında olan bir kitap vardır… benim başucu kitabım 28 gün.. Yazarı Gabrielle Lichterman..Hormonlarınız için günlük horoskopJ kitaba göre her şey o günkü hormonlarımıza bağlı.. ve nasıl okumanız gerektiğini de çözerseniz baya keyifli ve yol gösterici …1. günden 28. güne kadar her günü ruh hali, zeka düşünce, hafıza, sözel yetenek, kontrol kimde?, ilişkiniz varsa, yalnızsanız, seks, para, kariyer, enerji, beslenme ve sağlık olmak üzere kategorilere ayırmışlar.. mesela benim bugün güvenim yerine geliyormuş.. aman ne güzel.. evet bu kitabı okumak gerçekten işe yarıyor bence.. deli gibi yemek yediğim bir günün ardından o gün yağ yakma potansiyelimin %30 daha fazla olduğunu ve karbonhidratlara saldırmamın gayet doğal olduğunu okuyunca kendimi çook iyi hissediyorum mesela.. yani birine onu camdan aşağı sallandıracak kadar sinirlendiğinizde sadece hormonlarınızın düşüşte olduğunu hatırlayıp derin bir nefes alarak sakinleşemezsiniz belki ama okurken çook eğleneceğiniz garanti.. Ayrıca hormonların adet gören kadınların yaşamlarını nasıl etkilediğini gösteren bir sürü araştırmayı baz alarak yazıldığı içinde baya bilimsel.. Freud gibi düşünürsek de biyolojimizi bilmek kaderimizi şekillendirmemize yardımcı olabilirmiş, e oldu olacak belki dünyayı ele geçiriveririz… erkekler de bu kitabı almalı bence, en azından bize bakıp “ben ne yaptım da şimdi bu kadar sinirlendi” diye düşünmekten kurtuluverirler belkİJ

5 yorum:

earwen dedi ki...

başucu kitabı başucunda olmaz mı?yatağın başucuna yani..işyerinde ne arıyor..yoksa başucu kitabı sürekli elinin altında olan bi kitap anlamında mı söylenir?ben bunu cidden bilmiyorum..biliyorsan ve açıklarsan sevinirim..
didem

cometa dedi ki...

Merhaba didem,
icinde cok faydali ogretiler bulundugundan ötürü uzmanlarin surekli el altinda tutulmasi gerektigini onerdikleri kitap turu olabilir mi acaba? ayrıca başucumuz başımız nerdeyse oranın ucudur.. illaki yatağın başucu olmasına gerek yok bence:)sevgiler..

uur dedi ki...

bu kitabi erkeklerin almasi ve okumasi ne kadar faydali olur acaba.. bence fazla olmaz, kadinlari anlamak onlarin hormonlarini anlmaktan geciyorsa yok satar zaten ama oradan gecmiyor sadece:D hani x e deger verip y yi bulursun ya oyle oluyor hormonlari anlamak olayi.. ama oyle degil 3 bilinmeyenli bir denklemde x(hormon)'e ne deger verirsen ver y olmadan z yi bulamayiz ki.. ki kadinlar degil 3 daha fazla bilinmeyenli denklem:DD dolayisiyla bu kitabin yanida baska seylerde gerekli;)))

BahaR dedi ki...

x'e y'ye değer verip kadınları çözmeye çalışmak zaten zor olan.çözüm için sadece kadınlara değer vericeksin olay bu.ayrıca benim blogum daha güzel.

Adsız dedi ki...

Bu Asa sigorta şirketi olduğu için, tüm özellikleri riayet türünü sigorta, biz de çalışmak için denizaşırı veya kişisel iş için seyahat için vize dışarı sigortalamak ne, sen biz kişisel şirket kurmak için ülkeden dışarı seyahat etmek bir kredi ihtiyacınız varsa herhangi yerleşmek için seyahat etmek size kişisel vize veya aile vizesi sağlamak için yetenekli Seçtiğiniz ülke. Firmamız size 28 yıl Maximo süresi geri ödeme için bir emlak inşa, bu yüzden eğer ilgilendi, lütfen şimdi uygulayabilirsiniz.

Size seçtiğiniz herhangi bir ülkede, kişisel iş başlatmak için herhangi bir miktar kredi yeteneğine sahiptir, bu nedenle herhangi bir ülkeye seyahat için vize gerekirse, lütfen bu e-postayı başvurun: visaagency040@gmail.com ya da bir kredi ihtiyacınız varsa başlamak için finance_institute2015@outlook.com: kişisel şirket kadar lütfen bu e-postayı temas

Firmamız bu bilgi feryat uzmanlaşmış.
(1) denizaşırı seyahat için vize veriyoruz.
(2) Biz bireye% 2 faiz oranıyla kredi, kişisel iş başlatmak için vermek.
(3) kara mallarını sigorta.
(4) ev mallarını sigorta.
(5) oluşturmak ve aylık taksit ödeyerek bireysel ucuz miktarda dışarı satış.

Eğer ev veya aylık taksit ödeyerek herhangi bir emlak satın almak istiyorsanız, firmamız herhangi bir sorun olmadan seçtiğiniz herhangi bir süre ve seçtiğiniz herhangi bir ülkedeki bir tane almak için yeteneğine sahiptir.