1 Şubat 2009 Pazar

All The Single Ladies...

Altın kızlar olarak durumumuz üçe üç. Candanımız da nişanlandı.
O kadar güzeldi ki.
Geceden aklımda tatlı balonlar, süper yemekler bir de Candan hapşırdığında Melih'in ona odanın öbür ucundan , tüm kalbiyle der gibi “çok yaşa” deyişi kaldı.
Ha birde Efe'nin dansımsı diye tanımlayabileceğim çeşitli hareketler esnasında dirseğiyle leğen kemiği çevremde oluşturduğu morluk kaldı bana bu geceden:)

Altın kızlar serisinin o gece nişanlananı hariç hepimiz
Neyolarda kaldık. Bütün gece neyirin inanılmaz arşivinden bluetoothla şarkı alıp, saçma sapan gülüp eğlendik. (Bu esnada uyumayı başaran Yudum'a tebrikler)

Sabahsa yine Neyir'in telefonunda çalan "all the single ladiees" eşliğinde, kızların uyuduğu oda da çılgın taytımla yatağın üzerinde zıplarken kafamı avizeye çarpmam neticesinde ağır yaralandım. Çarpma o kadar şiddetliydi ki, yarı uykulu Didem, tencere elimde, kapağıyla çalıyorum zannetti. ( O da yapmayacağım şey değildir.)

Ardından süper bir kahvaltı edip, “hepsini yiyemezsiniz, niye bu kadar çok söylediniz” diyen garsonu her şeyi silip süpürerek şaşırttık.Evlenme telaşı sarmış Dido bizi erken terk ederken, ablasıyla çeyizleri paylaşmak üzere, Pınar da aramızdan ayrıldı.

Biz bekarlar olarak Neyir'i İstanbul'a uğurladıktan sonra, Yudumla kaldığımız yerden devam ettik. Yine kendimize yeni hedefler koyduk. Yarın yüzmeye geri dönüyoruz.

Limonata gibi bir hafta dilerim.
(Foto sol baştan:Yudum,Neyir, Candan, Merve, Pınar, Didem)

2 yorum:

earwen dedi ki...

sarışın olan ben:) süper fotoymuş herkes var gibi sanki, evet ben gördüm var:)

cometa dedi ki...

ewet hepsi tıpta tıp benzemese de aynı bizim gibi;çılgın, savruk, rengarenk..