2 Kasım 2008 Pazar

Akacak Kan Damarda Durmaz

Biraz önce.Yataktan zıplıyorum. Normal bir insanım ben. Ama yattığım yataktan zıplayarak kalkıyorum. Çünkü yan odadaki Mügeyle Baharın yanına gideceğim. Ve bir anda büyük bir acıyla yatağa çakılıyorum. Ayağıma bir şey girdi ama ne? Canım çok acıyor. Çığlıklar atıyorum. Normalde zaten yaygaracıyım. Ama cidden canım çok acıyor. Sımsıkı tutuyorum tabanımı. Ne kesti diye yere bakıyorum. Yerde Beyaz Çantam. Kırmızı makyaj çantam. Birde Boş Niğde Gazozu şişesi. Allahım neye bastım ben? Makyaj çantamdan o minik makasın sivri ucu sinsice parlıyor. Battı diyorum. Avcumu bir açıyorum. Çok kan. Batmamış. Utanmasa ayağımın altından grip üstünden çıkarmış. Beyaz çantam, gri eşofmanım, mavi halım, her yer kan. Seke seke banyoya gidiyorum. Beyaz zemin kan. Çok kan. Yaygaracıyım ben söylemiştim. Ama canım çok acıyor. Hekim babamın önderliğinde intern Bahar ve Müge ile pansumanın tamamlanıyor. Annem kana bakamıyor. Sonra birden gayet sakin bir şekilde akacak kan damarda durmaz diyor.

6 yorum:

Quaim dedi ki...

Durumunuzu öğrendiğimde benim içimde bir şeylerin kanadığını hissettim geçmiş olsun. Eğer gerekliyse dikiş atarım ben ayağına. Birde artık yazım kurallarına daha çok uyalım, uyduralım. Tekrar geçmiş olsun.

cometa dedi ki...

ilk olarak sizin yorumunuzdan başlayalım o halde. Gelin sizli bizli başladığınız yorumunuzda "ayağına" kelimesini "ayağınıza" olarak değiştirelim:)Sonra "birde" nin de sini de ayrı yazalım. Tekrar teşekkür ederim.:)

earwen dedi ki...

hahaha şaka gibisin quaim yaa:)

pınn dedi ki...

bitanemm geçmiş olsunn

Quaim dedi ki...

Şakalardan hiç hazetmem, beni yaftalamayın lütfen. İyi günler.

cometa dedi ki...

teşekkürler piniokommm