18 Haziran 2010 Cuma

yokluğunda çok kitap okuduM.

ŞARKI.

An itibariyle Neyirle iki ses yaparak, bu şarkıyı söylediğimiz günlere gittim. Evet Mustafa Sandalcıydık biz ve hatta Neyir kendisi ile evlenmek isterdi. Yakın zamana kadar da istedi sonra gitti Cihanla evlendi orası ayrı:P
Neyse diyeceğim şudur ki;insan 13 yaşına geri gider mi?
Gider de bir şarkıyla, bütün o zamanlara ait kokular, sesler, hisler , isimler hepsi birden nasıl geri geli?.Hey gidi hey. 14 sene olmuŞ:)

6 yorum:

Neyir İren dedi ki...

:)))
İyiki aklım başıma gelmiş de Cihan'la evlenmişim :)

derya dedi ki...

çocukken ne anlıyorsam artık bilemiyorum pek içlenerek dinlerdim bu şarkıyı. ortaokulda da aşk acısı yoktu ama acayip acı çekmiş o gitmiş ben de yokluğunda paso okumuşum ruh halinde dinlerdim. hala severim. çok severim:) görünce de çok mutlu oldum!

derya dedi ki...

ama şarkı "kalmadı"ymış:) ben de neredesin'in linkini vereyim o zaman:
http://fizy.com/s/1ai54b#s/1a54h5

cometa dedi ki...

ben de aslında başlıktakini koymaya çalıştım ama bulamadım linkini. sonra birden bir sürü şarkısını dinledim sabah sabah. çok hoşuma gitti. bu şarkıları o zamanlar neler hissederek söylediğimiz gerçekten de muamma:)

Allegra'nde dedi ki...

Ben de uzun sure MUSTAFA sandal'la evlenecegimi sanip ve hatta buns iliskin iddialara girip sonucta Cihan'la evlendim :))) Mustafa alamayana Cihan mi yollaniyor acaba bit yerlerden :)))

BahaR dedi ki...

bilseydim bi mustafaya aşık olurdum.elimizde bi cihan olurdu...