3 Eylül 2009 Perşembe

İyi ki Doğdun Pashaaam/İyi kii Doğdun Bloguum!!

Bugün Neyir'in doğum günü.
Bana sabırla matematik anlatan, birlikte bisiklete bindiğim, ilk tatile çıktığım, ilk evinde yatıya kaldığım Neyir'in doğum günü. Onu şuradaki yazıdan da tanıyorsunuz zaten.Birini tanımak istyorsan ya yemeğe git seyahate çık derler ya, biz çook yemekler yedik çok da gezdik onunla. Nedense bu yazıyı yazarken aklıma geldi ilk seyahatimiz; Ankara'da bir şehir turu:) (Ankara'da yaşıyorduk orası ayrı.) Sabahtan çantamıza sandviçler yapıp koymuş, Bahçelievlerde buluşup yürümeye başlamıştık, heralde öğlene doğru kızılaya gelmiştik. Mc Donalds'dan chichken burgerlarımızı alıp, meclis parkında yemiş, sonra da çankayanın tepesine çıkıp, yorulunca tekrar bahçeliye dönmüştük. Nedense bunu yapınca kendimizi gezgin sanmış, büyük bir iş başarmışcasına da sevinmiştik. Gezimizi belki de sabah sandviç yemek ve mc donalds için de yapmış olabiliriz:)
Sonra bir çok yere gittik onunla, İstanbul'da en bilmediğim yerlere o götürdü beni, sayesinde Kuşadasını gördüm ve daha neler neleer.. Ama bir gezi daha yaptık ki onunla, ani bir kararla, iyi ki de yapmışız çünkü 17 ekimde evleniyor artık:)
Ve daha bir çok anımız var ...Aramızda 454 km olsa da kopmayan bir dostluğumuz, kardeşliğimiz var.Kahkahalarımız, gözyaşlarımızı akıtabileceğimiz omuzlarımız var.. İyi ki doğmuş pashaaam, iyi ki var, yeni yaşında, yepyeni bir hayata başlarken herşey kendisi kadar güzel olsun inşallah:)
Bir deeeeeee bugün blogumunda doğum günüü! Gör Neyir bak seni ne kadar sevdiğimi, blogumu bile seninle aynı gün doğurduM:) Canım blogum sen de iyi ki varsın, iyi ki sana yazıp yazıp rahatlıyorum, sayende tanımadığım bir sürü insanla derdimi sevincimi paylaşıp, onların yaşadıklarına da tanıklık ediyorum. Muckss:))
Dip not: Sevgili Pınarcığım Amasya fotolarımızı yollarsan buraya bir adet koymak isterim, Neyirle olanından:)

3 yorum:

Neyir İren dedi ki...

o güzel ellerine sağlık pasham, her zamanki gibi çok çok mutlu ettin beni.. hep birlikte mutlu yıllarımız olsun.. çok seviyorum seni...

pınn dedi ki...

neyrosumm benim, doğumgünün kutlu olsun. bitanecik fındığım.
merrvv bende yazı istiyorum, blogunda pınar başlıklı bir yazı :)
ayrıca cd ni çektim. cmt günü, güne getiricem.

cometa dedi ki...

bitanemm yazmazmıyım tabi yazarım:)
grşrzz yarıN:)