14 Eylül 2009 Pazartesi

Cure - Shot!

Kürşad. Alışveriş konusunda tam bir çılgındır. Onunla kendiniz için, bir başkası için, onun için hiç farketmez, yeter ki birşey alın, alışverişe çıkın, asla sıkılmaz asla zorlanmazsınız. Benim yemekten sonra müptelası olduğum şey olan alışveriş tutkumu, heyecanımı paylaşabildiğim nadir kişilerdendir. Onun için de farketmez alıp almamak, saatlerce gezebilir mağazalarda, o da yeni bir şey satın aldığında gözleri parlayan bir delidir. Kumaşlara dokunur, ayakkabıları sever, fikir verir.
Diğer bir bana benzer huyu da hediye alma (kendine-başkasına) delisidir. Adeta bir noel babadır. Hediye almanın püf noktasını o da bilir. Bana göre hediyenin güzeli, karşındakinin görüp iç geçirdiğini, vitrinin önünde gözünün takılıp kaldığını, "ayyy bu süpermişşş" dediğini bulup ona vermektir. Aslında bu biraz da sürprizdir. Azıcık da şovmenlik:) Ama hediyeyi verdiğiniz anda alan kadar sevinebilmektir, gerçekten bir şeyi hediye etmek. Kürşad da bana birşey aldığında dayanamayıp, kendi açacak kadar sevinir o anda:))
Benim gibi o da salıncakta iki kişiye bakar, moda cadısının benzeri bir erkek moda blogunu kendisine yapmamı ister:)
Ve bir gün salıncakta iki kişideki sienna miller fotoğrafını o da görür. (Benim Jude Law'ı sevdiğim kadar o da Siennaya bayılır.) Bir gümüşçü torunu/kızı/yeğeni olan ben küpeden yaptırmaya karar veririm ama o benden erken davranır.Derken gider, o küpelerin tıpa tıp aynısından bana yaptırır. Kutusunu yine bana açtırmaz, kendi açar. Beğendin mi , beğendin mi diye beni tırmalar bütün gün.
Bir de okulların açılmasına müteakip bana *bucks termos almayı da ihmal etmez. Hem de en sevdiğim maviden.
Dip not:Çok bir sevgi kelebeği yazısı oldu.
Dip not 2: Hediyeleşmek güzel şey.
Dip not 3: Hediyeleşmek çirkin bi kelime.
Dip not 4:Fotolarını çekemedim.Ama linktekinin tıpa tıp aynısı.
Dip Not 5: Cure-Shot 'ın isim babası Utku'dur.

2 yorum:

Quaim dedi ki...

Ne super insanmis bu cure-shot, benide tanistirir misin kendisiyle!

cometa dedi ki...

çok süper pek tatlıdır tanıştırırım tabi. ama hediye beklentin olmasın herkese almaz:)