17 Mayıs 2009 Pazar

Haberin Yok!

Yoğun ve de yopyoğun bir haftaydı. Yopyoğun da artık ne demekse! Pazartesi ve salı haftasonu uyumayı hayal ederek başlamıştı. Uyku ve daha çok uyku, bütün istediğim buydu. ÇarşambaHacettepe'de Kenan D. konserinde, geçmiş şenlikleri düşününce hiç eğlenmediğimi, durmadan yediğimi, (hamburger, sucuk ekmek, patates kızartması, lokma tatlısı)balerine binip çığlıklar attığımı anımsıyorum.Perşembe ise bitmek bilmedi. Akşama doğru işten çıkmak üzere hazırlanırken, önce karakolda sonra nezarethanede buldum kendimi;sanık müdafii olarak. Yine çok üzüldüğüm ve sarsıldığım, bu meslek iyi midir kötü müdür ikilemine takılıp kaldığım anlardan biriydi. Her üzüntüyü sırtlanmanın fazlasıyla fazla geldiği zamanlardan...

Derken kendimi arabadan atıp, kafamı dağıtmaya kararlıyken , telefonda annemin ağlamaklı sesi.Dayım, hastane, kalp krizi, korku, yine hastane,dualar, bekleyiş, derken cumartesiye doğru yavaşladı birşeyler,iyi haberler, korkumuz azaldı.Dayımsa şimdi iyi.

Hafta sonu ise en kayda değer şey Baharla kararlı bir şekilde yürüyüşe başlamamız oldu. Hoş öyle abartmışız ki şu an yürüyemiyoruz, orası ayrı bir konu.

Bugünse bahçeli'de salonda öyle boş boş otururken, eskiden kalma bir günü yaşıyormuşuz gibi hissettim. Zeyneple oynadık, legolarla havuza tramplenden sonra yüzyılın buluşu yatan arabalar icat etti Bahri. Zeynepse bayıldı bu fikre.

Akşamsa Topshop'ın artık Ankara'da olmayacağı haberi ile sarsıldık. Sevgilinin başka bir şehre taşınması gibi. Artık o yine hayatımızda olacak ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İş çıkışı bir kahve içmek gibidir güzeller güzeli bir elbise alıp keyiflenemek. Olmayacak artık. Ama biz Bahriyle kredi kartımın kesim tarihini takip eden haftasonu en az iki ayda bir eskiden olduğu gibi İstanbul Nişantaşındaki yerini talan edeceğiz.Oysa Ankara'da Ankamall'de açılıp sevinçle coştuğumuz gün daha dün gibi...Ha oradan ne alıyordun da bu kadar üzülüyordun diyorsanız hepsinin fotosunu çekip koyarım, şaşarsınız:( Bahrininse bu konuda çok daha dokunaklı bir yazı yazacağından şüphem yok.

Ve şu an ben yarın ne giyeceğime karar verdim, bir de ütülersem süper olacak.

Tüm bunları merak ettiğiniz için yazmış olamam değil mi?
Foto:Arkadan benim saçlarım, yanımda neyir, tombik kollarım, neyirin mp3ünü açmasını beklerken anı değerlendiren ben,mp3 ü açam neyir,arkadaki adam, adamın sohbet ettiği fotoda gözükmeyen ultra güzel bir kızla, normal bir kız daha.

4 yorum:

earwen dedi ki...

nee kapanmış mııı tüh:( niye üzülüyorsam:) senin üstündeki her şeye bayılırım hepsi de topshoptan alınmış olur ama ben ne zaman gitsem bir hevesle gitsem hiçbir şey bulamam:)

utku dedi ki...

bu ultra güzel kız neden foto da yok..madem yok neden ismi geçirilip merak ettiriliyor!

si-men dedi ki...

iğrenç bir final dönemindeyim ama diyorum ki bitince görüşsek :)

cometa dedi ki...

Didem bilirsin ki senin bulduklarını da ben bulamam alışveriş bu şans işi , İstanbula birlikte gider şansımızı ikiye katlarzzz:)

Utku; o an da Can yanımızda olsaydı herşey daha farklı olurdu:)

Si-men; tabikii görüşelimm:) sana çok çok başarılar dileriM:)