20 Mart 2009 Cuma

Elephant Bozoo!!!

Didem'i düğününden beri görmeme sebebiyle kendisi, Pınar ve Candan olarak buluştuk iş çıkışı.Üç bankacı, çekik gözlü japon ve ben çok güldük, çok eğlendik. Önce tadımda güzel bir akşam yemeği ve ardından cafe des cafe cheescake i ile türk kahveleri eşliğinde kahkahalarımız bana çok iyi geldi.
Didemin Tayland maceralarını dinledik, düğünde kaçırdığı dedikoduları ona ilettik:) Balayında gördüğü filleri "canım ciğerim elephantlarım" diye anlatan Didem' den sonra en çok, fillerle gezi esnasında başkalarına ait fillerin de burunları ile muz istemelerini tepkiyle karşılayan ve ben başkasının filine değil,kendi filime veririm muzları diyen Pınar'a güldük:)
Yani bütün akşam bir elephant dedik güldük bir de muz:) Size bir anlam ifade etmiyor tabi. Ama benim cidden moralimi düzeltti gülmek.
Bu arada Pınar' a baktığım fal pek güzeldi. İkizleri olacak! Merve demişti dersiniz:)
Bir de Neyirle bir şey diledik, olursa yazarım.
Sizin içinde bir dilek;inşallah yarın gözlerinizi açtığınızda günlerden cuma zannedersiniz ve hatta işe ne giyeceğinizi düşünür, beş dakika daha uyumanın hesabını yapar ve birden cumartesi olduğunu farkedip deliler gibi sevinirsiniz:) Tabi bu dileğim cumartesi çalışmayanlar için! Cumartesi çalışanlarda pazarı cumartesi sansın:) Neyse çok saçmaladım.
Hepinizi öperim.

2 yorum:

earwen dedi ki...

taktın sen de elephant ıma aa:)

cometa dedi ki...

alan bir elephant da sewelim canıM:)