13 Mart 2009 Cuma

Cuma Günleri/Valiz Hazırlamak Gibi..

Sevgili Günlük,
Hava soğuk, bense sıcak.. Ellerim, kollarım sanki ateş parçası. Yan masadan Demet Hanım ısımdan faydalanmaya çalışıyor, yağmur çiseliyor hafiften, Ankara yine gri, ama bana hissettirdiği duygu:mavi. İçimde aptal bir sevinç var, gelmeyen baharın geliş heyecanından olsa gerek. O kadar ki geçen gün hastanenin önünden geçerken her zamanki dileklerimin yanında kafamı kaldırıp bakarken gri katlarına içimdeki mutluluktan onlara da bulaşsın diye geçirdim.
Akşam Eren'in bir gün önceden kutlamalı doğum günü partisi sebebiyle dışarıda olacağım, benim kafa arkadaşımdır o. Ruh halimin diplerde olduğu zamanlara denk gelen tanışıklığımız, utkunun bizi satmasıyla başbaşa kaldığımız bir otobüs yolculuğunda sıkı bir dostluğa dönüşmüştür.İyi ki doğmuş o. Yeni yaşında onun için ne dilediğimi de bilir.
Bu arada sana yazmayı unuttum. Didem evlendi. İnsanın en yakın arkadaşının evlenmesi çok değişik bir duyguymuş onu anladım. Didemse sanki her hafta gelin olurmuş gibi dertsiz, kedersiz ve sakindi. Biz kesinlikle ondan daha çok heyecanlandık, titredik, duygulandık... Sanki taylanda gelin gitmiş sanıyorum gelsinler artık diyorum.
Geçen gün adliyede bana avukat mısın diyen bir bilmişe üzerimde cüppe varken "değilim" dedim, o da bana neden cüppelisin deyince "hafiften ürperdim de ondan giydim" dedim. Sence ayıp mı ettim sevgili günlük? Sevmiyorum avukatlarına güvenmeyen ve başka avukatlardan faydalanmaya çalışan bilmişleri..
Aklımda bir sürü fikir. Çok mu saçma oluyor yazdıklarım?
Demet Hanım yanımda kederli şeyler okuyor,masal değil bunlar.. mutlu sonla bitmemişler.. masamda bir sürü iş.. kafamda bir sürü şarkı.. 13. cumamız hayırlı ,şimdiden Erenciğimin doğum günü kutlu olsun.

5 yorum:

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

mervocum çok teşekkür ediyorum anlamlı yazın için ve ayrıca ne dilediğini de çok iyi tahmin edebiliyorum.... akşam görüşmek üzere...

BahaR dedi ki...

akıl hastasısın sen.

daphnevega dedi ki...

merhaba!
ben blogda mail adresi aradım bulamadım o yüzden commente comment olarak cevap veriyorum :) evet yeni bir iş söz konusu, şu an telaffuz etmeye, yazmaya, yayınlamaya korkuyorum hala gerçekmeyebilir diye ama öyle bir durum var. tahminimden güzel gidiyor. tam da umudumu kesmişken.. durum bu yani :)

bir de evet artık şu efeler gelse artık da evlerini bassak, hiç çıkmasak, didem'i yorsak filan di mi? :))

cometa dedi ki...

eren öpüldün çok:)

bahar sensin o:)

ayşee çok sewindim, bekliyoruz ayrıntıları:)