11 Mart 2009 Çarşamba

Babam.

Kafanızdaki klasik baba imajının çok çok dışındadır o. Bundan yıllar yıllar önce kafasına koyduğunu yapan kadın babaannem 3 erkek 2 kızdan sonra, "bir tane daha doğurmalıyım ki minik bir oğlum olsun, bunlar(diğer çocukları) evlenip gidince o bana kalsın, bana baksın" demiş. İyi ki de demiş. İyi ki doğmuş babam.

Dedim ya değişiktir o. Bizimle deli gibi danseder, çakal gençler gibi araba kullanır bazen, en son çıkan parçaları hep o bilir, kocaman anfiler yapar, bangır bangır müzik dinler, o kadar çok açar ki müziğin sesini, salonda vitrin içindeki eşyalar gürültünün etkisiyle gelir cama dayanır, annem ne kadar sakinse babam o kadar çılgındır.Yaz aylarında balkonda bağıramayacağını bildiği annemin geceliğinin içinden soğuk sular boşaltacak kadar yaramazdır.Sex &City'deki Sarah Jessica Paker misali ayakkabılara çok düşkündür.Annemden sonra en sevdiği kadın Madonna'dır. Bize ritm duygusunu kazandıran, müziği, dansı sevdiren, yüzmeyi öğretendir, annemin en küçük çocuğudur.
Çok güzel dikiş diker, pantolonlarımızın boyunu o kısaltır. Evde en güzel o ütü yapar, papatya gibi hamsi pişirir. Redkit ve daltonları en güzel o çizer. O bir matematikçidir. Msn'de en görülmemiş ifadeler ondadır. Sadece GS gol atınca bir de Fener gol yiyince bağırır.(yani sadece sevinçten bağırır) Bizi çok sever, biz de onu. Bugün dünyanın en mükemmel babasının doğum günü. İyi doğmuş. İyi ki bizimle olmuş.Nice yıllara babacım.


Hamiş:Bugün arabada hep birlikte eve dönerken, yavaştan bir şarkı başladı. Annemle babam çok sevmiş, Duman'ın yeni albümündenmiş. Babamdan annem için annem babam için söylemiş gibiymiş, benden de size olsun.(Foto şu an oturduğumuz evin bahçesinde;babam.)
kimseyi görmedim
ben senden daha güzel
kimseyi tanımadım
bensenden daha özel
kimselere de bakmadım
aklımdan geçer
kimseyi tanımadım ben
senden daha güzel


10 yorum:

Adsız dedi ki...

annesinden sonra en çok sevdiğim kadın madonna değildir çünkü anneden çok sevdiğim bir kadın yoktur. Sadece madonnayla aynı yaştadır. Sex&City 'deki kadını da tanımıyorum. Onun ayakkabı düşkünlüğü beni ilgilendirmiyor.

Kemal(Baban)

Adsız dedi ki...

:))
"Harikadan 5 yukarı!"
mü.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

doğum günü kutlu olsun babanızın :) allah uzun ömürler versin, çok kıskandım ama ya :P

Dilcun D. dedi ki...

Ne güzel yazmışsın :) Doğum günü kutlu olsun "süper" babanın!

Asortik Krep dedi ki...

Kemal Baba'nın doğumgünü kutlu olsun..
Nice yıllar diliyorum, çok sevdiği kadınla :))

http://www.sarki-dinle.org/muzik/duman-senden-daha-guzel-video-klip-izle/

Her ikisininde ellerinden öperim..
Sevgiler..

earwen dedi ki...

haha yazıdan çok kemal amcanın yorumuna bayıldım:)) mutlu yıllaaar!!

cometa dedi ki...

baba sana diyecek lafım yoK:)

müü,
marjoo,
dodoo
asortik krep
ve earwen;

sizlerin yorumları içinde çook teşekkür ederimm. Babam da okumuş ve sizi sordu onlar kim diye ben de kısaca; müü bahrinin arkı, marjoo make up üstüne yazıyor ama ingilizce, dodo istanbulda yaşıyor ve hukuk okuyor, asortik krep fethiye de yaşıyor çok tatlı bir goldenları var,earwen didem, gibi açıklamalarda bulunduM:)

hepinizi öpüyorum.

caloroso dedi ki...

ısındığımı hissettim okurken:)
sıcacık...

Quaim dedi ki...

Bilmediğimiz tadlar kokular hep sizden, buda aynı şekilde.

Bu arada benimde ayakkabı takıntım var saygılar Kemal amca.

cometa dedi ki...

candancım,quaim öptümmm sizi çoK:)