6 Ekim 2008 Pazartesi

Moda


Şimdiiiiiii Sayın Okur;

Ben bazı deli manyak günlerim de:

1-)Sürekli alışveriş yaparım(Zira param bitene kadar parasız kalabileceğimi düşünmem)

2-)Sürekli konuşurum(O huyumdan en çok Bahar çeker ancak kimi zaman bu enerjimi iş hayatıma yöneltir, konuşmaktan hoşlanmadığım müvekkilleri, kurumları v.b. yerleri arar, enerjimi olumlu yönlendiririm)

3-)Hiç durmadan dolabımdaki kıyafetleri giyer, çıkarır, fırlatır, annemin ayak seslerini duyunca herşeyi tıkar, sonra da onları tekrar askılarına asar, ütüler, sınıflandırırım. Odam adeta bir sosyete pazarı, mng outlet olur böyle günlerde. Ha birde yaptığım kombinasyonları sürekli Bahar’a gösterir,tepkisini ölçerim. Arada da olur olmaz şeyler giyer Bahar’ın doğru fikir verip vermediğini de denetlerim.

4-)Bunun dışındaki manyaklıklarımı bir başka yazımızda mevzu bahis edeceğim.

Her neyse mesele şu ki ben bugün de 3. madde de betimlediğimiz halet-i ruhiye içindeyim. İş kıyafetleri turundayım. Olur olmaz her türlü kombinasyonu denedikten sonra yine Bahar’ın odasında alıyorum soluğu.

Ne tesadüftür ki o da bir moda blogu okuyor o anda.

Şimdi orda diyor ki:

Pilili etek: Geçtiğimiz kış podyumlarda pili fırtınası esmişti. Bu sezon pili yerini drapeye bırakmış gibi görünüyor.


(Soru:Benim üstümde ne var? Cevap:Siyah pilili etek.)

Yeni sezonun ruhuyla kıyaslandığında fazla çocuksu kalabileceğini düşündüğümüz için puantiye desenli kıyafetler de rafa kaldırılmalı.


(Soru:Benim üstümde ne var? Cevap:Siyah beyaz puanlı yağmurluk.)

Tek tük leopar desenli elbisenin dışında hayvan baskıları bu sezon podyumlarda kendine yer bulamadı.


(Soru:Benim üstümde ne var? Cevap: Beyaz gömlek üstüne leopar desenli süveter/sanırım 1 liraya falan almıştım mng outlet’den/panik yapmayın)

Moda, artık küçük kız çocukları gibi görünen kadınlar istemiyor. Modanın kutsal kitabı Vogue’a göre, bu sezon kadınlar ya sade ve güçlü ya da olgun ve vakur görünmeli.


Tamam bu soru çok zor değil, sizce nasıl görünüyorum? Evet Liseliii vardı ya ah o liselii şarkısını söyler gibisiniz.

Ve adeta bir kabus gibi Bahar’ın okuduğu her satır benim üstümle eşleşiyor. Çığlıklar atarak kaçmadan önce blogun son paragrafına da kulak kabartıyorum.Diyor ki;


Midi boy etek: Bu etekle çok hanım hanımcık veya seksi sekreter gibi görünmek sizin elinizde. Kloş midi boy etek ağırbaşlı bir şıklığın habercisi olurken diz altında biten kalem etek etrafa seksapel yayar.


Ben bu tavsiyeye uyuyor midi boy eteğim, güzel kesimli beyaz gömleğim ve topuklu ayakkabılarımla vakur ve cool cool salınmakta karar kılıyorum.

Ben bu blogu çok sevdim. Artık hep okurum.


Dip Not: Bugünden itibaren alışveriş orucuna girmiş bulunmaktayım. Siz değerli okuyucularımdan da destek bekliyorum. Aldığım her parça için bir okuyucum beni bir ay okumamakla cezalandırsın. Ben bir ürün aldığımı deklare eder etmez bana mesaj atan ilk okuyucum bir ay beni okumayacağını beyan etsin ve ismi blogumdan duyrulsun ki diğer okuyucularım okumaya devam etsin. Yalnız şöyle de bir durum var ki; üç parça almam halimde tüm okuyucularımı kaybedeceğim. Didem, Candan ve Yudum burdan size sesleniyorum:)


Dip dip not: Burada okuyucu kelimesi bloguma tıklayan şahıslar için değil, beni okumayı bir alışkanlık haline getirmiş, her gün ne yazdığımı merak eden değerli şahsiyetler için kullanılmıştır.
Dip dip dip not: Siyah üzerine beyaz puanlı yağmurluğumun kollarındaki fiyonkları ve bebe yakasını görseniz bayılırdınız. Şimdilik ondan vazgeçemem. Saçları ile korkunç göründüğü bir fotosu ile arz- endam ettiği All dergisinde yağmurluğumun alınmasını salık veren Burcu Esmersoyla aynı zevki paylaşmaktan da şeref duyarım.

5 yorum:

Unknown dedi ki...

gayet iyi giyiniyorsun kasma

earwen dedi ki...

sürekli konuşmandan ben de çekiyorum hatta suçlanıyorum katlanamadığım için..al merve al ben okumaktan vazgeçmem hatta alman için teşvik de ediyorum al al al al..sonra ben de gidip aynısından alayım:)
didem

caloroso dedi ki...

amaaaan mervecim al helalı hoş olsun,
içkin yok sigaran yok:) oraya gidecek parayla ne güzel şeyler alıyorsun, tamam saçma şeyler için para harcıyor insan bazen, alıp 1 sene giyilmeyen, bazen hiç giyilmeyen kıyafetler yok mu? VAR herkesin dolabında var.
dideme katılıyorum, alsanda okumaktan vazgeçmicem:)

earwen dedi ki...

bu arada mng outlet ya da pazar benzetmesi benim dolabım için kullanılırdı eskiden..gücendim..

cometa dedi ki...

girayı öpüorum:)
candan la dideme teşekkürlerimi iletiorum..
ewet didem senin odana derdim mng outlet diye benimki de terfi etti o mertebeye:)