10 Mayıs 2010 Pazartesi

Pazartesileri de Cumartesi gibi YaşayalıM:)



Her şey Kürşad'la bugün ne yapsak dememizle başladı. Canımız sushi çekti.Sushicodan yer ayırtıldı. Belki 3- 4 kişi oluruz derken, Bahar arandı, fırsatı kaçırdı, Yudum gelmedi. Efe olur dedi, Didem'le bankasının köşesinde, Pınar'la mavi jeansin önünde buluşuldu.Candan bu arada telefonunu hala duymuyordu. Üç kız öyle tıkır tıkır topuklularımız ayaklarımızda yürürken bize bakıp bir mutlu oldum. Bunu anlatmak zor, geçelim.

Netice de bir eksik iki fazla sushiconun güzel bahçesinde keyifli keyifli otururken, hepimiz o kadar açtık ki, herbirimiz 27 TL 'ye sınırsız menü seçip, aklımızdan geçenleri sipariş ederken artık çok geçti, çok doğru bir iş yapıyoruz sanıyorduk. Oysa birbirimizin sipariş ettiği şeyleri söyleyerek pişti oluyorduk o anda ve bize zencefil soslu tavuk öneren Didem'in onu yediğini ve beğendiğini sanıyorduk. Bu arada her bitiremediğiniz tabak için hesabınıza da 3 tl ekliyorlar, bunu da belirtmek isterim. Mesela en çok karides cips piştisine üzüldük ama nasıl olduysa da her şeyi yedik.

Sushico'ya gelince; tavuk yemeklerine nazaran, et yemeklerini daha başarılı buldum. Quick China'nın buharda mantısına alışmış olsak da , ben buranın çıtır mantısına bayıldım.(Fotoğrafta tombik ellerimle yemekteyim)Gaziosmanpaşada'ki Sushico'ya hiç gitmemiştim. Bahçesini de çok sevdim. 27 tl'lik sınırsız menü, saki sakin sipariş verirseniz ve kendinizi çok kaybetmezseniz, başarılı bir uygulama.

Gecenin sonuna gelip, kızarmış ananas ve dondurmalar yendiğinde, bir pazartesiyi haftasonuymuşcasına yaşamanın keyfi vardı. Bu işi sürekli yapsak yahu?
Fotolar Kürşad Bey'in telefonunun eseri. Efe azıcık erken gelseydi görüntüler daha başarılı olabilirdi:)

5 yorum:

Nuray dedi ki...

Gerçekten hafta sonu tadında olmuş ve süper olmuş.Sık sık yapmak lazım dediğin gibi...

Quaim dedi ki...

mervenin yüzüğü son kreasyon, aynı fotoda candanın yanakları şişik şişik aslında tombik değil ama herşeyi sipariş ettiği için 3 tl ceza almamak adına ne bulduysa ağzına tıkıştırmış. ondan öle görünüyor.

ve yine bi kare bile fotom yok xp

cometa dedi ki...

Nuraycığım kesinlikle pazartesi sendromu denilen o uyuz şeyi böyle keyifli zamanların alıp götürdüğü bir gerçek!

Q; gülmekten öldüm yorumuna. Özellikle de Candan'la ilgili olan kısmına:)kimsenin bir kare fotoğrafı yok vesikalık gibi:) takma kafana:))

caloroso dedi ki...

yanaklarım tombul değil bu bir...
iki...sizinle cumartesi tadında bir pazartesi haftamı güzelleştirdi...
üç...her şeyi sebzeli istemeseydim keşke...
dört...love u...

Adsız dedi ki...

kız arkadaşlar her şeyin ötesinde oluyor bazen, o topukluyla yürürkenki mutluluğunu içimde hissettim resmen. hep mutlu ol, her gün haftasonu gibi olsun sana :)