11 Ocak 2009 Pazar

Dağlar Ağardı Kardan/Haber Gelmedi Yardan

An itibariyle banyodan çıkyorum,ibo showda başlığımdaki şarkıyı söylemekte bir grup.
Neden bilmem pek severim.
Gözleri fettan güzel.. Dedeme gitsin bu şarkı.
Zamanında o pek sever diye Ulus parkında otururken Mustafa Keserle gidip tanışmışlığımız bile var. Dedem sizi pek sever demiştik:)
Peki Mustafa Bey ne yapmıştı? Cebinden fotoğrafının basılı olduğu kartları çıkarıp,beni şok etmiş, dedeciğim için imzalamıştı:)
Bunları yazmasam olmazdı.
Dedemi çok özledim.

***

Hafta sonumdan bahsedecek olursak; (niyetim de odur) pek hareketli pek bir güzeldi.

Cuma akşamı geleneksel olarak teyzemin doğum gününü gece 12 de kapısına dayanarak kutladık. Mehmet, Gülsima,ben, dayım ve yengem kaşlarımızın arasına kalpler yapıştırdık, kremalı/çilekli pastamızla zilini çaldık. Önce her yıl olduğu gibi uykusundan uyanıp bize şaşıran ve kendini toparlayamayan teyzem, bu sene Gülsima’nın la senzadan aldığı çılgın pembe pijamaları ile gecemize ayrı bir renk kattı. Kaşlarımızın arasında kalplerle, yeri geldi Ergenekon’u bile tartıştık, lakin o halimizle pek komiktik.

Cumartesi öğlen ise Efe'nin annesinin Halil İbrahim Sofrası'nda(bir dilek tutup, dileği kabul olan kişinin verdiği ve 40 çeşit yemeğin yapıldığı gün) yedik içtik, dilek tuttuk. (Benim dileğim sanırım biraz ütopik oldu ama kabul olduğu takdirde hepiniz davetlisiniz).

Cumartesi akşam ise favori mekanlarımdan biri olan Göksu da, memleketimin güzide yemeklerinden; mıhlama, mısır ekmeği, kara lahana sarması, turşu kavurması yiyerek kendimizden geçtik, kızlar takımı olarak teyzemin doğum gününü kutladık. Tıka basa yemekten usanmayan bünyemi ise, Pınar ve Bahar karınlarını tutarak izlediler. Fotoğraflar içinse bakınız benden daha hızlı olan kardeşimin blogu.

Vee bitmeyen doğumgünü haftasında Candanıma Melih'in buluşu, sürpriz doğum günü organizasyonumuzu başarıyla tamamladık. Candan'ın gelmesine yakın ışıkları kapayıp, koltukların arkasına saklandık. Benim bir balonun üstüne oturarak patlatmam neticesinde güldük, candanı gerçekten de çok çok şaşırttık. Tabu oynadık, erkekleri yendik.Yedik içtik eğlendik.

Kendimi uzun süredir olmadığı kadar huzurlu hissediyorum. Herkese sarılmak istiyorum. Sanki herkesi daha çok seviyorum. Bünyemin bu denli aptallaştığı günlerde bu çıkışın bir de inişi olacak, onu da biliyorum. Yavaş yavaş inmeyi umut ediyorum.

"Hepimiz biraz manik değil miyiz? "diyor, yazıma burada son veriyorum.

Güzel olsun haftanızzz.

Dip not:Fotoğrafı, foto çekme konusunda bahrile kapışan değerli şahsiyet Mehmet çekmiştir. Kendisi benim bitanemdir.

5 yorum:

earwen dedi ki...

beni kesinlikle daha az seviyosun

caloroso dedi ki...

ben hepinizi çok seviyorum...

BahaR dedi ki...

ne güzel çekmiş yahu fotoyu!saat 3 bak ben proce yapıorum!

Allegra'nde dedi ki...

dağlar ağarmış olmasın kardan :)))

cometa dedi ki...

ay eveeet yaa nie öle yazmışım ben:)
hemen düzelttim:)