1 Aralık 2008 Pazartesi

Didem'in Gelinliği


Evet aldı. Sonunda Didem büyük gün için gelinliğini aldı. Henüz büyük günün günü belli değil ama gelinlik Didem için bu günden bile büyük bir gündemdi. O kadar ki, işyerinde bilgisayarımın alınan dosyalar klasörü bile (evdeki ana bilgisayar ve laptopu saymıyorum) çeşit çeşit gelinlik modeli ile dolup taşmıştı. Bir gören olsa beni yarın evleniyor sanacaktı, neyse ki olmadı:)

Gelinlik aldığı yer İstanbul’daydı. Ama mmsler, gmail, pronovias’ın internet sayfası sağ olsun, an be an yanındaydım. Hoş şu meşhur pronovias; benim için her gün girilen bir site, öğrenilmiş bir marka ve hatta Arjantin caddesinde önünden geçerken bizimkilerin gelinlikçisi diyebileceğim kadar aşina bir isim olsa da, didem yanımda yokken onu doğru yazamadığımı, google da zar zor aratıp bulduğumu ve durumumun vahim olduğunu fark ettiM:)

Netice itibariyle didem iki gelinlik arasında kaldı. Birisi benim tipim dediğim ve alınan dosyalarımda onca gelinliği sildikten sonra saklamaya değer bulduğum tek gelinlikti. Diğeri biraz daha şatafatlı ve biraz daha klasikti. Fotoğraflara baktığımda ikisi de dideme çok yakışmıştı ama en çok o içine sinmiş olacak ki, o benim favorim de karar kıldı. Kesinlikle daha Avrupai. (O ne demekse?)

Aslında buraya fotoğrafını koyacaktım ama vazgeçtim, nazar falan değmesin, uğursuzluk olmasın.

Ben de Vakko ‘da çok güzel bir elbise beğendim. Şimdilik en yakın düğün Didem’in ki olduğundan o günde giyebilirim dedim. Ama fiyatı Didem’in gelinliği ile neredeyse aynı olduğu için şimdilik indirime girmesini , benim gibi onu beğenen ancak benden farklı olarak onu alabilme gücüne sahip olan birinin ise elbisenin içine girememesini temenni ediyorum.

Zaten bu gidişle bana bir elbise değil daha fazlası gerekecek ve daha tasarruflu olmam lazım. Çünkü muhtemelen 2009 yılında altın kızlar serisinden 3 düğünümüz olacak. Bu da benim açımdan 3 farklı gece elbisesi demek oluyor ki, ben de buradan bir Oscar De la Renta’ya, Versace’a, Prada’ya, sevgili Jimmy Choo’ya ve nicelerine seslenmeyi bir borç bilirim. Gelin şu düğünler de beni giydirin, süsleyin, ben de sizi blogumda meşhur edeyim.

2 yorum:

earwen dedi ki...

:)sen daha dur, daha halledilmesi gereken çok şey var ..alınan dosyalarım kısmın ev eşyaları, duvaklar,saç modelleri,davetiyeler,nikah şekerleri,düğün yerleriyle dolcak taşcak..çok avrupaiyim çok mutluyum:)şu gelin de çok güzelmiş mervee ben de güzel olur muyum ????bu soruyla seni daha çook çıldırtırım ben:))

cometa dedi ki...

hazırım ve hatta yarın perde modellerile karşına çıkıcam halamdan alıcam sabaH:)

korkmuyorum, organizeyim, fikirlerle doluyuM:)

ayrıca satın alma eyleminin tadını çıkarmanı önerioruM:)