6 Nisan 2010 Salı

Okumasan da olur yazısı.

1-)Günler hızla akıp giderken ben hiç durmadan kitap okuyorum. Ayarım yok işte bazen kaptırıyorum.Dün yapamasam da bugün bir kaç canuz tavsiyesine de göz gezdireceğim. Kendisi bu yıl kaç kitap okudun diyerek bir yılbaşı akşamı beni bu konuda gaza getirmiş kişidir.
2-)Dün starbucksda kahve alırken, önümde lise son sınıfta aynı dershanede olduğum bir kız vardı. Bir kere bakınca hatırladım onu. Ama o beni çıkaramadı. Yanındaki arkadaşına "ya bu kızı nereden tanıyorum acaba" dedi, güya sessizce, kız da dönüp bana baktı. Ama hiç sesimi çıkarmadım. Sevmediğim bir tipti. Utku burayı okursa kesin hatırlar adını. Hani böle miroğlu tarzlı bir sevgilisi vardı:) Kız da burayı okuyormuş meselaa:)))
3-)Ben her gün incecik giyinen bir benim ama iki gündür hastalığımdan mütevellit çok tuhaf giyiniyorum. Siz güneşi görüp soyunmuş olabilirsiniz ama benim boynum her daim bir şeylerle sarılı falan.
4-)Bugün Kürşad'a minik bir sürpriz yaptım. Çok komikti. Gerisini anlatamam.Kürşad bir sakız versene:))
5-)Bugün icrada Aynur Hanım'la boy gösterirken, icra memuru, "avukat hanım kardeşin mi, çok benziyorsunuz" dedi Aynur H'a. Aynur Hanım gayet benden 20 cm uzun, renkli gözlü, beyaz tenli bir insandır. Ben de yarı boyunda , diğer özelliklerin zıttı bir tip:) "Ay bunu da ilk defa duyuyorum" dedim, ""en daha güzelsin ama" dedi, adamın üstüne sanırım kustum.
6-)Yarın hava çok soğuk olacakmış. Sürekli hava durumuna bakarım ben. Annem de öyledir. Yarın ahva çok soğuk, duşunu akşam al dedi:)
7-)Biz ofisçe bir operaya, ya da cso konserine gideceğiz , tavsiyeniz var mı?

7 yorum:

Allegra'nde dedi ki...

tavsiyem ve şiddetli önerimdir; venedik'te bir gece'ye sakın ama sakın gitmeyin!

BahaR dedi ki...

3 silahşör gibi bişi vardı ona gidelim ben sizin ofisten deilim yalnız.

Unknown dedi ki...

BSO'yu şiddetle tavsiye ediyorum..

Quaim dedi ki...

getirdiği sakızdan isteyenini de ilk kez görüyorum a aa.

cometa dedi ki...

ahhah evet ya aslında gitmeyin önerileri de çok mühim, dikkate alınmıştır.

bahar sen de gelirsiiN:)

gaye ah şimdi bilkent derler uzak derler:)) ama değerlendireceğiM:)

quaim; çok komiğim:)

Unknown dedi ki...

lise sondaki kız kim ben ona takıldım?

themonk dedi ki...

Hala karar vermediyseniz 15-16 Nisandaki CSO konseri güzelmiş. Hüseyin Sermet' in süper bir piyanist olmasının yanında program da güzel. Hatta ben de biletimi alayım :)