22 Nisan 2010 Perşembe

Bahri.

Dün günlerdir canımızın kebap ve türlü zaralı şey çekmesi üzerine, işten bir türlü çıkmak bilmeyen kız kardeşim Bahriyle kavuşur kavuşmaz soluğu Bestekardaki Mangal'da aldık. (adı bu muydu?) Yedik de yedik. Evet biz orayı seviyoruz, beğeniyoruz. Neyse mesele bu değil.
Mesele şu ki; yemeğin sonunda hesap istendi, hesap tabi ki ablanın, yani benim önüme geldi.
İşte o anda olan oldu, Bahar hesabı önümden çekti, elime vurdu, ve bana maaşıyla yemek ısmarladı. Ben 22 yıllık bir abla olarak çok duygulandım efendim. Kardeşim büyümüş de beni yemeklere götürürmüş, kendi parasıyla gezdirirmiş falan.Dün tarihe geçsin bu nedenle.

7 yorum:

Allegra'nde dedi ki...

biz de salı günü senin tavsiyenle bilet aldığım öylesine bir dinleti'ye gitmeden önce mangal'da yedik. ben de seviyorum mangal'ı özellikle de semaveri :)

Quaim dedi ki...

aa süper Bahri benide yemeğe götür =/

cometa dedi ki...

Ah beğendiniz mi operayı acaba:)) Annem der ki, bir doktor bi de tatil yeri tavsiye etme. Aslında düşününce buna opera da eklenebilir:)
O semavere gelincee dalgı olduğum bir gün, tuvalete giden Yudum'un arkasından hülyalara dalmışken, açık unuttuğum semaverle adeta mekanı su basmıştı. O garsonlarınki nasıl bir panik, benim ki nasıl bir gerzekliktiii?:)

Quaim; artık sadece sen ona hediye almazsınn, o da sana hediyee alır:)))

özge dedi ki...

baharın blogunu da senin blogunu da sürekli takip ediyorum. okudukça da içerleniyorum. bana bir abla özlemi yaşatıyorsunuz. her zaman ablasıyla arkadaş gibi olan insanlara özenmişimdir. benim de bir abim var ama pek yakın değiliz olsa da bir abla gibi olmuyor biliyorum. ankaradan üniversite okumak için istanbula kalkıp gelmiş bi insan olarak bana ankara özlemini de yaşatıyorsunuz ki üstüne tuz biber oluyor. dertleşecek bi arkadaş bir dost gibi hissettim yazsam daha da yazarım ama uzatmayayım. ikinizi de okurken huzur hissediyorum. ama bi yandan da bir burukluk ve kıskançlık. lütfen yanlış anlamayın kıskançlığımı maşallah diyorum:) umarım hayatınız yaptığınız kurabiyeler kadar tatlı geçer.

cometa dedi ki...

özge ne güzel bi yorumdur bu, ne içten yazmışsın. bi ablam olsun ben de isterdim bak:)) benim de ablam yok bütün sefasını bahri sürüyor:P bu arada bizim de abla kardeş istanbul hasretimiz hiç dinmez:)çok teşekkür ediyoruz güzel dileklerin için. mutlu ettin bizi.

Allegra'nde dedi ki...

güzel bir şey önerdin, endişelenmee :)

cometa dedi ki...

wallahi sevindim buna:)