14 Nisan 2010 Çarşamba

Altın Öğütler.


Biz 6 kızız. Altın kızlar serisi olarak.Serinin 4. Düğünü 24. Nisanda. Pinikomuz evleniyor. Bir de fantastic four serim var. Onun ilk düğünü de Selma.
Tahmin edersiniz ki sık aralıklarla düğünlere katılmak oldukça mesai isteyen bir iş.
E bunun kıyafeti, ayakkabısı, çantası, takısı, saçı,makyajı, serin olacaksa şalı var, kalkıp yorulmadan oynaması, ankara havası vaaar da vaaar. Ama bu kadar zamanda tecrübe kazanmadım da değil.

Mesela artık kısa elbiseleri tercih ediyorum. Ne aradığımı daha iyi biliyorum. Genelde straplez veya tek omuzlu elbiseleri tercih ediyorum. Uzun elbise denememden pek memnun kalmadım, artık uzunlara bakmıyorum.

Siyah renkleri direk eliyorum, grilere kapılmamaya çalışıyorum. Azıcık değişiklik arıyorum.
Çok seçenek olunca kafam karışıyor, o yüzden bir elbise için çok uzun süre gezmemem benim için en hayırlısı . Özellikle bir şeyler arayacak çok vakti olmayanlara Forever New 'ı tavsiye ediyorum. Çeşit çeşit elbise arasından mutlaka biri size olacaktır. Uzun, mini, şifon, saten gibi oldukça geniş bir ürün yelpazesi var. Aynı zamanda uygun fiyatlarıyla da cazip.30 liraya mükemmel gece çantaları olduğunu da belirtmek isterim.

Ayakkabı işinde ise bir siyah bir lame ya da dore ayakkabınız varsa, bir de rahatsa zaten her elbiseye ayrı ayakkabı almaya gerek yok. Ben genelde nine west veya enzo angiolini tercih ediyorum. Mutlaka kafama ama en çok da o minik ayaklarıma göre bir şeyler bulabiliyorum. Optimum outletten de nine west gece ayakkabılarını 40 liraya alırım, aklım kalmaz hepsini alırım:)

Düğünlerin bana öğrettiği bir kaç şeye gelince;
Yok efendim burnu yok, çok ince , bacağımı pürüzsüz gösteriyor demeyin, kısa bir elbise giyecekseniz, rica edeceğim çorap giymeyin. Sonuç güzel olmuyor.

O topuklu ayakkabılar, rahat da olsalar, gecenin bir saatinden sonra işkence ediyorlar, o yüzden elbiseye uygun bir babeti arabanızın bir köşesine sıkıştırın derim. Rahat edersiniz.

Saç konusunda büyük risklere girmeyin, sallanan telefon tellerine dönüşmeyin.

Altın, takı takacaksanız, benim gibi bi yerlere not edin. Amasra'da 3 kız olarak otelde unutmuşluğumuz vardır.

Dilerseniz gelini öpmeyin, illa öpecekseniz nazik öpün, öpenleri uyarın:P Sarılırken çok sarsmayın, duvağı elinizde kalmasın:)

Gelin-Damat yakın arkadaşlarınızsa sahneyi boş bırakmayın, oynayın da oynayın:)

O telaşede gecenin kahramanlarıyla fotoğraf çektirmek çok zor, ama yakın arkadaşlarınızsa erkenden yanlarında olun,bir sürü fotoğrafınız olsun.

Şimdiye kadar gördüğüm tüm damatlar şoktaydı, gelinler çok rahattı, damatları yadırgamayın, hor görmeyin, dalga geçmeyin.

Deli gibi oynayın dediysek de ayarı kaçırmayın, sırılsıklam olmayın, arada oturun nefeslenin.

Yavaç için, çok yemeyin.

Bekarsanız darısı başına temennisine sabır gösterin.

Gecenin bitişinde bir posta daha fotoğraf çektirin.

Duygulanın, eğlenin, tadını çıkarın:)

4 yorum:

Quaim dedi ki...

Turk genc kizi blogu dedigin boyle olur
=))

Unknown dedi ki...

okuyunca heycan bastı iicene:)

cometa dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
cometa dedi ki...

beğenmeyen betty i okusun hıh:)

selmaa ne heyecanııı çok ayıp:)