5 Haziran 2009 Cuma

İstemiyorum Pilav Yapmak!


Yemek kursum güzeldi. O kadar ki kalkıp Ustaya sarılmak istedim ve o kadar ki kurstan çıkıpta annemin yanına, dükkana gidene kadar, içimdeki enerji patlamasıyla tanımadığım insanlara bile kursumu anlatmak istedim. Böyle çok mutlu olduğum anlarda, yüz yüze, tanıdığım biriyle konuşana kadar, enerji patlamasıyla karışık, tuhaf bir sabırsızlık kaplıyor ki bünyemi, patlayacak gibi oluyorum.

Dayımın doğum günüydü bu hafta.İyi ki doğmuş.

Ben alışverişkolikliğimi ve dünyayı görme konusundaki bastırılamaz isteğimi, her türlü, farklı, görülmemiş tadları deneyebilme cesaretimi, ağaca, çiçeğe sevinen ruh halimi kesinlikle ondan almışım. Demekki neymiş?Kız halaya değil dayıya da çekebilirmiş.

Bahriko harika bir sunumla bitirdi okulunu. Çok da mütevazidir ama harika işler yaptı. Gerçekten kardeşim diye demiyorum ama o yaratıcı bir deha.

Gülsima tamı tamına 3 kere canlı yayına çıktı Cnn Turk muhabiri olarak. Bir nebze de olsa kalp atışlarımız düzene girmeye başladı artık onu izlerken:) Baharsa yüzü eskiyor böyle sürekli çıkmasın dedi.

Pınarın ablasının kınasına gittik dünde. En bombası da aniden Nil'in"Anne ben aşka inanmam, önce aşık olmam gerek, istemiyorum torun yapmak" sözlerine sahip şarkının çalması oldu. :)) Deniz ve Kaan çok mutlu olsunlar inşallah.

Diğer taraftan herkesin patır patır evlendiği şu günlerde, madem Oscar De La Renta,Karl Lagerfeld ve niceleri bana sponsor olmuyor, kadrolu düğün davetlisi olarak devlet tarafından maaşa bağlanmayı talep ediyorum.

Neticede güzel oynuyorum, ışıldıyorum, gülüyorum az mı yani?

(DİKKAT DİKKAT! Şimdi yazımızın anlaşılamayan ve can sıkıcı kısmına geçilmiştir. Okumayı bırakın!)
Bugünse keyfim yok.

Diyorum ki, eğer canınız birini aramak istemiyorsa aramayın, birşeyleri göreviniz gibi düşünmeyin, zaten saatlerce merak etmediğiniz bir insan, gereksiz bir insandır.
Bir de, arkadaşınızın emek harcayarak sizi mutlu etmek için yaptığı bir şeyi beğenmediyseniz bunu mutlaka dile getirin, defalarca söyleyin ki o bir daha hata yapmasın. Zaman harcamasın, kafa patlatmasın.
Lütfen tavsiyelerime kulak verin!
Çokça kırılın. Kırılmak da güzeldir. Paramparça olun.
Eskiden bir sürü kırık dökükle yola devam ederke ben, artık cam kırıklarını çöpe atıyorum. Üstüne basarak yürümekten daha az acıttığı kesin.

Bugünse kutsal kitabıma göre konu sosyalleşmeye gelmişse ben süperim. Utku ve Erenle Butcha'da güzel bir akşam yemeği bana iyi gelir:) Merak etmeyin.

Dünyanın en manasız yazısı burada sona ermiştir:) İyi haftasonları:)))
Foto:Tabiki ben! Şüpheniz mi var?

3 yorum:

Quaim dedi ki...

Siz çok tatlı bi bayansınız bunu biliyor olmalısınız,

özür dilerim, herşey çok güzel olacak.

cometa dedi ki...

çok komiksiniz.
herşey güzel olacak falan, çok klişe:)

gidin küresel ısınma, afrikadaki çocuklar için de özür dileyin de öyle gelin!

earwen dedi ki...

ben gerçekten şaka yapıyordum nasıl beğenmem..çuval da olsa kendi elinizle yapmanız yeter..cidden beğenmediğim için öle sölediğimi düşünüyosan da e diyorum ki bunca zaman nasıl tanımadın beni..neyse ben hala anlaşılamıyorsam en yakınlarım tarafımdan çok kırıldım o zaman diyemiyorum bişi...