10 Aralık 2010 Cuma

haftasonu yaşamak için hafta içi çalış?

Dün, ders çıkışı her olmaz bir anda oldu, özlemin 4 kişilik arabasının, arka koltukları kar lastikleriyle doluydu, Nihan ve beni ders çıkışı şehre kadar indirme nezaketini gösteren İrem Hanım derse gelmemişti, yağmur yağıyordu, her gün çantamda duran şemsiyem yoktu, babet giymiştim ( bunu olmaz olarak değerlendirmek saçma aslında), durakta ne dolmuş ne de otobüs vardı.. diye bu liste uzaar gider.. ve biz 3 kişi, 4 lastik, bir mini cooper bilmecesiydik, komikti..
Yine de hayat, olmazlarla tatsız tesadüfleri bir araya getirse de, akşam evin bahçesinden girdiğimde beni karşılayan bir yeni dünya ağacımız var, Aralık ayında şaşkın şaşkın açan. Şu internette kokuları iletebilme şansım olsa, ilk onu yüklerdim sanırım, ne demek istediğimi anlardınız siz de..
Uzun uzun çalan telefonlarımda karşıdaki ses ya hukuksal bir konu danışıyor bana ya da yemek tarifi istiyor, hayatım çok mu uçlarda? Adliye asansöründe ben sesimi sonuna kadar kısmış, mırmır kurabiye tarifi verirken, karşımdaki avukatın bana bakışı görülmeye değerdi.. Yok ama ben anlatmayı seviyorum, arayın siz ben her ortamda bildiğim yemeğin tarifini veririm:)
Ki şu yazıyı yazarken bile bir Didem'e tavuk tarifi ve bir Efeye takip önerisi başarıyla verilmiştir:)
Ve beklenen haftasonu da geliyor mu ne? Kar yağışlı deniyor.. Sevinenler?
Üzgünüm ama ben sizden değilim, küresel ısınmanın en güzel yanı şu güzel Aralık ayıydı farkında değil misiniz?
Ben ince giyinirim, ben kendimi korumam ve üşürüm..
Mutluyum, geçmesin, salı günü İstanbul'a kavuşuyorum... bir güncük de olsa..
Sadece pinhani dinlemekten sıkılmıyorum.. İlginç..
Bahar beni sabah pembe bornozumla, cemyılmazın haydesi eşliğinde, horon teperken görmüş , sabah giydiğim kıyafeti "october fest de bira satan kadınlara benzedim" diye nitelendirdiğimi duymuş ve beni bunları ele güne anlatmakla tehdit etmiş olabilir ama ondan korkmuyorum. Ben kendimle dalga geçebilirim, siz geçmeyin.
Saçma sapan yazı burada bitti.

2 yorum:

babişe yemekler dedi ki...

valla bir kurabiye tarifi isterim! geçen babiş'e yaptığım felaketti!

sevgiler

cometa dedi ki...

o halde amatör yemek blogumuzdan, en sevilen kurabiyemizin tarifi sizin için gelsin..


http://mutfaktaikikisi.blogspot.com/2010/09/cikolata-parcal-kurabiyechocolate-chip.html