19 Temmuz 2009 Pazar

Yaz Bekarı

Başlık bugün tv de gördüğüm türk filmine ait.Gülşen Bübikoğlu-Tarık Akan başrollerde. Gülşen Hanım'ın üzerinde çok güzel yeşil bir gömlek altında da bir o kadar şahane bol bir pantalon var ki, bugün olsa giyerim. Abartlılı, araba farı misali beyazlatıcı sürülmüş göz makyajını, kaşlarına değen kirpiklerini ve kabarık kabarık saçlarını her zaman çok sevmişimdir.
Tabii gün, ben bu türk filmini izledikten sonra başladı. Ankara 'daki her çeşit alışveriş merkezi turlarımız bu pazarda Babam, Bahar ve ben olarak devam etti. Arada Teyzem'in katılımını da unutmamalı. Ama asıl konu Bahar'ın kurutma makinesi, benimse waffle makinesi diye tutturmamdı. Babam yoğun ısrarlarımıza dayanamadı. Ancak piyasa araştırmasını da beraberindeki bizlerle yapması neticesinde telef olduk. Önce metroya girildi. Aslında amacım orada kitchenaid mutfak robotunu da bulmak ve çığlıklar atarak babama aldırmaktı ama olmadı. Yine de esse ve tefalde gördüklerimden çok daha uygun bir fiyata bulduğumuz kenwood marka waffle makinesi hemen gözümüze çarptı. Daha sonra technosa ve elektroworld de de aynı ürünü çok daha pahalıya görünce metrodan almaya karar verdik. Bahar'ın almak istediği saç kurutma makinesi ise metro 'da daha pahalı iken technosa da daha ucuz bir fiyata karşımıza çıkınca onu da oradan alıverdik.
Tabii bu arada realden, bosch'a, braun'dan, tefal'e kadar, arada sayamadıklarım da dahil olmak üzere birçok mağazaya girdiğimizi söylememe gerek yok sanırım.
Aslında bir an babamın bizi deli gibi gezdirip, fiyatları birbirine karıştırır ve yürüyemez hale getirdikten sonra pes etmemizi sağlamaya çalıştığını da düşünmedim değil. Ama tuttura tuttura aldığım erken doğum günü hediyem ve ben şu an çok mutluyuz.
Eve gelir gelmez heyecan içinde kuki kursumdaki waffle tarifini bulup, yaparken ve "çok heyecanlıyımm" diyip dururken, annem "belli bu kadar yorgunluğun üstüne waffle yapmaya çalıştığına göre"diyerek karşılık verdi bana. Sonuçsa mükemmeldi.
Buradan öncelikle bana böyle güzel waffle yapmasını öğreten biricik Lokman Ustama ve akabinde bana dünyanın en güzel doğum günü hediyesini alan babama teşekkürü bir borç bilirim:)
Ayrıca Çarşamba doğum günüm!
Kutlu doğum günü haftası başlamıştırrrrrr!!!!!!!!

4 yorum:

BahaR dedi ki...

bana niye teşekkür edilmiyo anlamış değilim!fotoğrafları ben çektim!waffle makinanını yıkadıktan sonra yepisyeni kurutma makinamla ben kuruttum!hıh!

Adsız dedi ki...

zanduo...... enteresan..... biraz merak edin bakalım bu zanduo ne ????

Adsız dedi ki...

biraz ipucu vereyim.. moscon neyse o da o......

Unknown dedi ki...

waffledan ben yiyemiyorum ve nie bu yazıyı okuyorum onu anlamadım??
doğum gününde de yokum
bi daha da olmam zaten :D