30 Nisan 2009 Perşembe

Uzun bir aradan sonra Aşk-ı Memnu!

Dikkat dikkat boş beleş bir yazıdır!
Bihteri kötülemeyeceğim, ama bu bölüm yine çok yazıktı bence.
Nebahat Çehre ve dizideki adıyla Arsen Hanım sahneye çıktıklarında ekranın flulaştığını sizde farkettiniz mi? Kırışıklıklarını saklama maksatlı mı yapılmış bir harekettir? Peki benim bu yazdıklarım ne boş muhabbetlerdir? Ama düşünsenize Arsen Hanımla Nebahat Çehre neredeyse aynı yaştalar ve biri nasıl da genç duruyor? Acaba Nebahat Ç. kırışıklıklarım gözükmesin, fluu fluu çekin beni deyince Arsen bana da mı yapın mı diyor? Beynim neden böyle boş şeylere çalışıyor?
Birde Behlül ne kadar tatlı, azcık tombikleşti ama olsun ve bir de odasının manzarası ne kadar güzel.
Birdeee ben bütün bu diziyi Euro D üzerinden seyretmem sebebiyle Almancayı ha söktüm ha sökücem. Nisa tepishh diye bi halıcı var mesela;tepishh! Dilime dolandı.
* * * * * *
Unutmadan söyleyeyim, yarın benim duruşmam var evet hepinize tatil ama benim duruşmam var. Vatandaş mağdur olmasın ya da bir an evvel mağdur olsun demişler.Elimizden ne gelir.
Ve belki ben de halay çekerim. Biber gazıyla ilk tanışmamdan sonra da hazırlıklıyım ama umarım yarın denk gelmem.İşçi bayramımız kutlu olsun!
Unutmayın:
"Arbeit Macht Frei":Çalışmak Özgür Kılar! (Terezin toplama kampının girişinden)

2 yorum:

si-men dedi ki...

gerçekten saçma sapan bir dizi olduğunu düşünüyorum, insanlar ne de boş hayatlar yaşıyorlar diye demeden geçemiyorum dizi karakterleri için. üstüne bu kadar kafa yorman dizinin boşluğunu gösteriyor işte, odaklanacak başka yerler bulmuşsun. :) behlül bana neden itici geliyor buna henüz bir cevap bulmuş değilim, zira aynı bünyem biredpitten de pek hazetmez orası ayrı.

duruşmada kolaylar gelsin, umarım biber gazına ya da başka olaylara denk gelmeden günü bitirebilirsin.

cometa dedi ki...

kesinlikle doğru bir tespit!
bir de sanırsam istanbulu özlüyorum, görmek iyi geliyor tvden de olsa:)

kıvanç'a gelince; bradd piti ya da güzel erkekleri ben de sewmem ya da sewmezdim, sanırım yaşlanıoruM:)