24 Nisan 2009 Cuma

its friday i m in love!

Herşey filmde de dediği gibi, okulda saçımızı çeken, bize hakaret eden çocuğun aslında bizden hoşlandığı çıkarımının bünyemize empoze edilmesiyle oldu! Vee denge bozuldu, büyüdük, bize eziyet eden adamlara, aşık olduğumuzu sandık. Yanıldık.
Aslında hepimiz, kız arkadaşlarımız bir ilişkinin başında karşı cins için tahminler yürütürken, bir ilişki içinde bocalarken, ya da basit bir yanıt ararken dahi tozpembe gözlüklerimizi takıyoruz ve zaman zaman da karşımızdaki insanı ister istemez yanıltıyoruz. Oysa kötü kalpli ya da aptal değiliz. Sadece vereceğimiz cevap ya da tavsiye aslında kendi yaşadıklarımıza bir yanıt ve hepimiz zaman zaman gerçeklerden kaçıyoruz!

Erkeklerse kızları harcarken ve kazandıklarını sanırken aslında bir kere çok üzülmüş olmanın bedelini bir daha hiç üzülmemek için takındıkları tavırla yalnız kalarak mı ödüyor dersiniz?

Ben anladım ki bizim bahçedeki lale misali; güneş çıktığında ona dönebiliriz, yağmurda çok ıslanınca boynumuzu bükebilir, bazen sıcaktan mayışıp fazlasıyla açabiliriz ama tüm bunlara rağmen dimdik durmayı da başarırız akşamın serinliğinde.. Yani belki de tüm mesele devam edebilmekte..

Bu filmde ben varım,bahar, yudum,pınar,kürşad,selma,didem,taylan,neyir,banu,candan,utku ç., dodo, melih,yağmur,can,müge,cihan, beyza, utku e. , eren, feraye,efe,si-men ve mehmet yani herkes var.Gidin ve hangisi olduğunuzu bulun. Gülmekten ölün.
Kurallara uyun, sen benim istisnamsın diyecek adamı bulun:))

Filmden çıkmanın heyecanıyla ani bir yazı oldu, üstüne daha çok konuşurum ama beni mutlu etti. "He is not just in to you" mutlaka izleyin dediklerimden:)

"maybe the happy ending is just moving on. or maybe the happy ending is this: knowing after all the unreturned phone calls and broken-hearts, through the blunders and misread signals, through all the pain and embarrassment... you never gave up hope. "

8 yorum:

Dilcun D. dedi ki...

kaç zamandır bekliyorum zaten! mutlaka izleyeceğim :)

BahaR dedi ki...

aay hangisiyim beeeeeeen??????

si-men dedi ki...

süperdi, herkes kadınından erkeğine herkes ordaydı çok haklısın. zira bu kadar sağlam senaryo ve oyuncuyla film muhteşem olabilirdi. ciddiyim.

cometa dedi ki...

dodo hemen izle!

Bahar git ve gör!

Si-men ama ben hangisini oynayacağım konusunda kararsız kalırdm.

Quaim dedi ki...

"Erkeklerse kızları harcarken ve kazandıklarını sanırken aslında bir kere çok üzülmüş olmanın bedelini bir daha hiç üzülmemek için takındıkları tavırla yalnız kalarak mı ödüyor dersiniz?"

Erkekler bir daha üzülmemek için taş kalpli olurlar ve duygusal veya romantik olmayı fazla düşünmezler. Erkek bünyesi ta mağaralardan beri deneysel bir methodla öğrenmiştir hep. Bu yüzdende canının yanması gerekir her erkeğin ki ataları gibi gerçek bir erkek olsun.

İyi günler.

cometa dedi ki...

oldukları şeyin ne kdr "gerçek"
ve ne denli "istenilen" olduğu ise tartışılır:)

Dilcun D. dedi ki...

izledim bugün filmi. kendimi de gördüm filmde bir iki yerde. kim miydim? tabi ki alex'in çalıştığı yerdeki kelli ann.

"welcome to my world, asshole."

:) gülerim, ağlanacak halime..

cometa dedi ki...

zaten en güzeli de o kendimizi görüp gülüoruz süreklİ:)