10 Şubat 2012 Cuma

taksir.

neler oluyor dersen?



  • yüksek lisansımı bir dönem daha uzayacak çünkü haftada 5 gün okula gitmek istemedim, bu dönem hafta da 3 gün diğer dönem 2 gün giderek inşallah kendisini tamamlayacağım. öğrenci olmayı sevdim. ondan da bitmesin istiyor olabilirim. kafamdan doktora hayalleri de geçmiyor değil. sanırım bu acıyı seviyorum.


  • bu aralar çok kötü besleniyorum. mesela dün neredeyse 2 saat içinde bir muz, metro ve ayva tatlısı yedim. amacım ne acaba? cidden yediklerime dikkat etmem gerekiyor!


  • saçlarımdaki beyazlar artarken, aklımdan gölge vs. fikirleri geçiyor. saçıma bu yaşıma kadar hiçbir işlem uygulanmadı, rengini de çok seviyorum ama ah şu beyazlar! kafam karışık ve bir ton açığına bir kaç gölge attırıvereyim derken sarışın olmaktan korkuyorum.


  • eski hızım ve açlığımla kitap okuduğum söylenemez ama şu aralar yavaş yavaş okuduğum,bitmesini istemediğim iki kitabım var, barış bıçakçı; bizim büyük çaresizliğimiz ve banana yoshimato; kitchen.


  • bugünlerde hiçbir dizinin müptelası olamayn bünyemi, cnbc-e'de , gossip girl ve how i met your mother, the closer falan izleyerek oyalıyorum. halbuki blair evlenmiş, kim bilir diğerlerinde neler olmuştur ama ben uzaktan seyrek seyrek geliyorum. siz devam edin.


  • şubat biraz hızlı geldi ama 2012'yi sevmedim dersem yalan olur, devamını bekliyorum.


  • ama en önemli gündemim bir aydır, baharımı görmemiş olmak onu çok özledim, öyle böyle değil. ve hatta geçenlerde evde içeriye doğru bahriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye bağırdım. ama ses vermedi.kardeşimi çok özledim demiş miydim?

  • manasız noktaları kasten yaptım. ya da olası kast diyebiliriz, ama bilinçli taksir değil.

7 yorum:

Allegra'nde dedi ki...

mervee kuaföre beraber gidelim mi, çıkışta sarılır ağlarız?

cometa dedi ki...

korkuyorum alle çok korkuyorum. beyazın varsa benim gibi ben seninkileri keseyim sen benimkileri:P

Allegra'nde dedi ki...

beyaz var tek tük ama ben sıkıldım aslında. 30 senedir aynı saç :)))

cometa dedi ki...

benim kuaförüme gidersek estetik bir operasyona denk gelen makas parası tarzında bir bedel verebilir, üzerine de 30 sene sonra bambaşka insanlar olabiliriz.

Grace Happy dedi ki...

vallla benım yuksek lısansımı vıyanadan doktora kabulum gelmesıne ragmen gıcık olan hoca bır sene uzattırdı hemde 80 olan vıze ve fınallerımle:( neyse bu donem her serse full katılım ıle agustosta artık phd ye baslamak ısteroö

cometa dedi ki...

sonunda bloguma yorum yazabildimm:) grace seni o yoğunlukta eğitim hayatına ara vermeden devam ettiğin için tebrik ediyor ve hayretle izliyorum ayrıca ben yorum yazana kadar sen phd ye başladın bilee:)

cometa dedi ki...

sonunda bloguma yorum yazabildimm:) grace seni o yoğunlukta eğitim hayatına ara vermeden devam ettiğin için tebrik ediyor ve hayretle izliyorum ayrıca ben yorum yazana kadar sen phd ye başladın bilee:)