19 Eylül 2011 Pazartesi

i m like a bird.

cuma günü kuş gibiydim. uçtum gittim istanbul'a. saçma sapan bir yolda resmen mahsur kaldım. kurtarıcım neyir geldi. cafesinde kahvaltı ettim. beni duruşmaya bıraktı. sonra işler işler işleer... kürşadların ofisinin orada bir esnaf lokantasında güzel bir yemek yedim. can'la buluştum. bir ara sokağa sapıp birden deniz kenarına ulaştık.deniz kenarında yürüdük, yürüdük.bahar geldi. bahar'ın katar maceralarını dinledim. sonra gece yarısı kabus gibi bir otobüs yolculuğuyla bahar'la birlikte ankaraya döndüm. otobüs yolculuğu o kadar uzun sürdü ki bir an yanlış otobüse bindik zannedip, bahar'ı uyandırdım. otobüste bir teyze uçakların yerden gittiğini zannediyordu, ona güldüm. cumartesi diş doktoruna gittim. pazartesi için başka bir diş doktoruna havale edildim. yukarıdaki güzel yüzüklerimden birini bahar'a kaptırdım. pazar bahar döndü. burada hayat şöyle böyle.

9 yorum:

Hera dedi ki...

kanatlı yüzüğü istiyorum! 7 numara:)

caloroso dedi ki...

13 taşlı yüzük ve tam tur nazar boncuklu yüzükten sonra yeni "yüzük kardeşliği" yüzüğümüz bu kanatlı olan olsun o zaman :)

lafolie dedi ki...

kanatlı olana bayıldmmm:)

cometa dedi ki...

sevgili hera, sadece bir tane kalmıştı ama ölçüsüne bakmam gerekk:)

candancım ve yudumcum sipariş verelim hepimizin parmaklarında olsuN:)

bellatrix dedi ki...

ama kanatlı yüzükten ben de istiyorum! nerden alabilirim?! :)

cometa dedi ki...

o zaman ankaraya gelmen gerek:)

bellatrix dedi ki...

geliyorum arada bir, iş için filan. haha, bu cevabı beklemiyodun dim? :) nerden alabilirim, bana mekan söyle, hedef göster cometa!

cometa dedi ki...

ulus iş hanı d blok no:7. gelmeden önce söylersen ben de gelirim:) gelemezsem de annem/teyzem'e merve'nin arkadaşıyım demeyi unutma:)

bellatrix dedi ki...

Süper, bir dahaki yalnız seyahatimde hemen gidiyorum buraya! Bir önceki günden sana haber veririm :)