27 Ağustos 2010 Cuma

Cuma Günü Notları..

Hava Durumu

Rüzgar nasıl güzel esiyor sabahları ve akşamları farkında mısınız?
Bence tadını çıkarın..
Ofisin camından içeri giren rüzgara verdiğim “ohoo wuhuu” tepkilerini anlayamayan çalışma arkadaşlarımın yüz ifadeleri görülmeye değer:)

Eleştiri

Kesinlikle bir basketbol fanatiği değilim.Ama 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası’nın grup maçlarının Ankara’da oynanacak olduğunu biliyorum. Sanırım bu da etrafımda bir çok meraklısının olmasından kaynaklanıyor olabilir ama bilmeyen o kadar çok kişi de var ki. Misal Hidayet Türkoğlu’na house cafe’de rastlayıp, akabinde bu etkinlikten haberdar olan arkadaşlarım da var:)

Uzatmadan konuya dönersem, bu etkinlik neden yeterince duyurulmadı anlayabilmiş değilim. Daha dün ulusta eski meclisin önünde basketbolcu figürlerinin lambalara takıldığını gördüm ama çok geç değil mi?

İstanbul’da ya da hazırlık maçlarının yapılacağı diğer illerde durum nedir bilmiyorum ama neden Türkiye maçlarının da oynanacağı Ankara’da reklam gerektiği gibi yapılmadı anlayamıyorum.Yine de basketbol fanatiklerinin aylar öncesinden biletleri aldığını düşünürsek, maçlar boş kalmayacaktır heralde..
Dedikodu


Her kıyafetiyle, mükemmel tarzıyla gönlümüze taht kurmuş Betty adını bilmediğimiz melez sevgilisiyleee nişanlanmış mı yoksaaaa:)

Eğer betyy evli kadın imajıyla tarzına zarar verecek olursa, ben bir blog açarım merak etmeyin!

foto.

Haftasonu

Bugün Teyzem’de, cumartesi Taylan’ın paralı günü sebebiyle onların evinde iftardayız. 3. Sezonumuzu gerçekleştirdiğimiz paralı günümüzde son 3 ‘e de girmiş bulunmaktayız. Darısı 25. yılımıza..
Pazar muhtemelen yemek blogumuz için bir şeyler pişiririz. Tabii ortağım patlama yapmış doğumlardan ve çekimlerden vakit bulursa.. Pazartesi ne yapsak acaba?

Haftaya
Haftasonuu Neyir’in doğum günü bahanesiyle, ona kavuşma maksadıyla İstanbul’da olacağım.

Esen Kalın.

2 yorum:

LeyL@ dedi ki...

Bilgin için, Betty'nin sevgilisinin adi Mathieu :)
iyi hafta sonlari!

cometa dedi ki...

güzel isim:)