15 Ocak 2012 Pazar

isyeaan

Bugün pazar. Pazarları severim. Sakin, tembel, uykulu. Bence bana benziyor.Sakin kısmı pek tutmasa da. Yarın sınavım var ve tabii ki içimde sınavın kardan dolayı iptal olacağına dair kocaman da bir ümit. refikay'ı, arda'nın mutfağını, biraz how i met your mother ı ve biraz hot in clevland ı seyrettiğim güzel bir gün.


Dünse yudumlarda paralı günün ardından, akşam duman konseri. güzeldi.şu an sesimin şarkı söylemekten kısık ve kulaklarımın da sağır olduğunu saymazsak. ama zaten güzel olan hala bunları yapabilmek, önümüzdeki çiftin bizi 88'li sanması falan. e haliyle 30'lara yaklaşırken(ya da olmuşken ) tek tesellimiz bizi olduğumuzdan genç sananlar.(evet hala iyiyiz)


ankara'da hayat kim ne derse desin güzel. hem de çok güzel. alternatifimizin çok olmayışı belki de ortamı güzel yapan. ya da her birimizin birbirimizle sözleşmesek bile karşılaşma şansımız. ama ankara çok kıroo yaaaeee diyenler aslında apaçinin önde gideni.onlara isyeeaaan diyorum.


bunlar dışında söylenecek çok da bir söz yok aslında. biraz yorgunum ve çalışamamaktan ötürü hafif bir vicdan azabım var. onu da behzat ç. seyrederek hafifletir, en azından neşemi yerine getiririm.


yarın benim için 24 saat yetmeyebilir. dua ile uzatabileceklerini iddia edenleri hatim indirmeye davet ediyorum.

7 yorum:

bellatrix dedi ki...

Ankara kıro değil ama sıkıcı. Gerçi bu aralar, enerjim hiçbir şey yapmaya yetmezken, acaba Ankaralı olsaydım da elimden gelmeyen nedenlerle pek bir şey yapamayıp kafa rahatlığıyla evimde mi otursaydım diye düşünmüyor değilim.

Bence yorgun ve üzgün insanlar Ankara'ya taşınmalı.

cometa dedi ki...

ankara mı istanbul mu yarışına bile sokamam ankarayı ama sıkıcılık olayı ortamının olmadığı her şehir için geçerli, şehirleri de güzel yapan içindeki insanlar birlikte eğlenebildiklerin bence, alternatifimiz çok olmasa da, bir mekan açıldığında suyunu çıkartsak da eğlenemediğimizi düşünmüyorum:) yorgun ve üzgün insanlar gelmesin, neşemizi bozmasıN:))

bellatrix dedi ki...

Ankara'ya bile yaranıp da yerleşemedik iyi mi :) Gerçi sen de haklısın.

cometa dedi ki...

Aaa yorgun uzgun insan sen olmamalisin yerlesme talebini ondan kavrayamadimm:)) sen gel eglenelim gezeliimmm ama bu sehir yorgun ve uzgunu de benimser en azindan disarida cok alternatif sunmadigindan vicdan azabini azaltir seni kemirmez yani sen her turlu geeel

bellatrix dedi ki...

işte ben de onu dedim. zaten yapacak bir şey olmasın, elimden bir şey gelnmeyişine üzülmeden oturayım ben de sakin sakin :)

valla niye öyle oldu bilmiyorum ama aylardır iş için bile gelmedim ankara'ya. bakalım, gelecek olursam haber veririm :)

cometa dedi ki...

gel haber veer her zaman beklerizz:)

bellatrix dedi ki...

gelicem, ulus'taki dükkandan o melek kanatlı yüzüğü alıcam hatta gelmişken :)