10 Aralık 2009 Perşembe

Broken Embraces

Bir filmin bana güzel gelmesi için, ispanyolca olması, penelopenin oynaması, pedro almadovarın çekmesi yeterli olduğundan bu filme "güzel, izleyin" dememi, tavsiyemi, subjektif bir izleyici olduğumu düşünerek değerlendirin.

Ama güzeldi yaa:) Pedro Almadovar'ın klasik tarzının biraz dışındaydı sanki, az biraz gerilim yaratmaya çalışan, ama germeyen, sürükleyici, merak uyandıran, seksi bir filmdi.


Güzeldi. İzleyin.

Bir odamın duvar rengini her gören güler ama, her ispanyol filminde bir oda (otel odası da olsa)bu renk olduğuna göre(bknz. foto.) belki de akdeniz beni çağırıyordur falan, olamaz mı?

***

Birde Bahar yenibiriş.com diyeyim ben size. Ayrıntılara girmeyeyim. Evimizde bir bayram havası.

Diğer yandan Recom, bir tanem, askerim, sütlacım, uzun dönem asker. Annem ağlar, hoş annem ne çıksa ağlar. Yeri henüz belli değil.28 Aralık'ta, Samsun'da yemin törenine bekleriz:)

İşte böyleee.
Sevgiyle...

6 yorum:

Evren - Sahne dedi ki...

Penolope'yi bende seviyorum :) Bu film gözümden kaçmış olmalı, haberdar değildim, mutlaka izleyeceğim. Sağol, sağol.

cometa dedi ki...

film mart 2009 tarihli, yani yeni zaten. sanırım henüz ülkemizde gösterime girmedi.iyi seyirler:)

Allegra'nde dedi ki...

mervecim,
bu filmi sadece seninle aynı nedenlerden dolayı sevdim.(bknz: almodovar, penelope,ispanyol) almodovar "en iyi seneryom" demiş ama bir volver bir hable con ella kadar etkileyici değildi sanki.

yıldız dedi ki...

Çok güzel bir duvar rengi..

cometa dedi ki...

allegra'nde;
bence vovlerin, hable com ellanın, hatta annem hakkında herşeyin, çıplak tenin yanından bile geçemez, kesinlikle katılıyoruM:)ama aramızda gizli bir sözleşme var sanki, ben onun bütün filmlerini izlemek zorundayım.

yıldız; çok teşekkürleer:)

Allegra'nde dedi ki...

ben de şimdi atame ve kika'nın peşindeyim :)