30 Aralık 2009 Çarşamba

2-0/1-0

Geçen sene bir arkadaşımı taklit edip, bir defter almıştım kendime.
İçine hedeflerimi yazmış, çantamdan da hiç çıkarmamaya gayret etmiştim. Tabii sürekli çanta değiştiriyor olduğumdan ara sıra fireler verilmiş, yıl sonunda da defter odamdaki çılgın çekmecemi boylamıştı.

Geçen hafta çekmecemden çıkarıp, okudum defterimi. Kısa hedeflerime göz attım.
Gerçekleştirdiklerimi görünce mutlu oldum.

Yeni bir ülke görme, yemek kursuna gitme, Ales’e girme gerçekleşen hedeflerimden bir kısmı:)/İnsan Ales’e gireceğim diye bir hedef koyar mı kendine demeyin, benim için sınava girmek de büyük bir başarıdır, zaten başlamak da bitirmenin yarısıdır:)

Tabii birkaç ütopik olanı gerçekleşmemiş ama olsun, ben onları da ısrarla az sora alacağım yeni bir deftere not edeceğim.

Bu seferse çantamdan hiç çıkarmayacağım ki, zaman zaman “ben gerçekleşmemiş bir hayalinim” diyerek,gözüme çarpsınlar motive etsinler beni.

Benim gibi gelecek konusunda plansız, oldukça da “hırs”sız ama hayatı anı anına güzel yaşama konusunda planlı olan herkese öneririm.

Ve geçen seneki yazımda da dediğim gibi yeni yıl hepimizin ortak doğum günü bence.
Bir yıl daha yaşlanıyoruz dememeli ama,yaş alıyoruz, güzel yollar da alalım inşallah:)

Sanki zaman geçtikçe daha huzurluyum, daha sakin, daha ne istediğini bilen.(belki de sadece bugün bir dava kazandığımdan mutlu da olabilirim)
Ya yaşlanıyorum, ya da başka bir şey.

Güzel yemekler pişirmek istiyorum yine,güzel şeyler yemek, yepyeni yerler görmek, denizin kenarında, içinde, dibinde, üstünde daha çok daha çok olmak, istiyorum. Kimse hastalanmasın, uzaklara gitmesin, işler hep yolunda gitsin,paralı,neşeli, hoş sürprizlerle dolu bir yıl olsun istiyorum.Bunları da hepimiz için diliyorum.

Bir de nedendir bilmiyorum, iyi olacak her şey hissediyorum.

Baksanıza Adı bile güzel bu yılın.
2-0,1-0.
Sanki maçları hep kazanacakmışız gibi.
Hepinize iyi seneler.
Fotoyu: Bahar'dan çaldım. Ama bu kurabiyelerin tıpa tıp aynısının yine, yeniden piştiği gerçeğini değiştirmez. Hele hele şu an masamda bir kutunun içinde mevcut olmadıklarını ve gelene gidene ikram edilmediğini sanıyorsanız, gerçekten yanılıyorsunuz.

6 yorum:

Quaim dedi ki...

Hediye aldılar mı size?

cometa dedi ki...

aldılar aldılar; mesela parfümüm bitiyor diye hayıflanmama gerek kalmadı artık, korkusuzca, sibel can misali, sahneye çıkar gibi sıkabilirim.

bir de mesela çikolatalar aldılar,kocaman bir kutu, seneye kadar yerim, hayatta bitmez, o kadar çok bir o kadar da çeşitlİ:)

Quaim dedi ki...

vay bea =)

yıldız dedi ki...

Ne kadar güzel yazmışsınız,hepimizin doğum günü gibi,yazdığınız dilekler benim de olsun;))

Mutlu yıllar

lafolie dedi ki...

bi sürü hayalimz gercek oldu sayılır mervimu:))) 2010 süper bi yıl olsun bizim icin:) bi gün oturalım, kahvelerimizi icerken defterlerimize yeni hayallerimizi not edelim:)

cometa dedi ki...

yorumları onaylanmadan yayınlanan biri olarak bazen kaçırıyorum yazılanları.

Yıldız geç de olsa sana da mutlu seneler.

Yudumcum çoktan yazdım bile, sıra seninkine gelsiN:)