29 Ocak 2013 Salı

26.01.2013


Bahar harika fotoğraflarımızı çekti ama en önemlisi nişan gününe kadar beni çekti, çekti çekti.. Saçlarım istediğim gibi oldu,  ama sonra indi, kocaman karnıyla Pınar da bizimleydi. Çikolatalarım , çiçeklerim çok güzeldi. Teyzem, Annem, Müjgan Teyze, Yengem, Halam nefis yiyecekler hazırladılar. Daniye Teyze her zamanki gibi kahramandı. Reco'nun bizi oraya buraya taşımaktan canı çıktı. Babam nispeten sakin görünse de çok duygulandı. Gülsima tepsimi tuttu, Dayım duygulu bir konuşma yaptı. Baharın gözleri doldu. Evde yüzükler takıldı.. Kürşad tüm gün çok heyecanlıydı. 

Sonra arkadaşlarımızla buluştuk, eğlendik, coştuk. Kocaman karnıyla Pınar, kuzularını evde bırakan Dido ve Candan, hasta hasta dışarı çıkan Yudum ve sevdiğimiz bir sürü arkadaşımız bizimleydi.

  Ara ara huysuzluklar yaptım bu süreçte, ucuzluk zamanı elbise bulamadım, ayakkabımı son gün aldım, bu işler bana göre değil diyerek karalar bağladım. Ama şunu anladım ki etrafım benim için her şeyin en güzelinin olmasını isteyen, bana sonsuz sabır gösterebilen, benim için çabalayan  çok iyi insanlarla dolu.

 Her şey için herkese çok teşekkür ederim.
Bundan sonrası için kolaylıklar dilerim:)

21 Ocak 2013 Pazartesi

ses veriyorum.

2013 geldi. Bugün Yaman doğdu.Sevgili Yaman, bahar gibi sıcak, güneşli, mis gibi bir pazartesi de geldin aramıza. Henüz seni değil , fotoğraflarını gördüm, ama akşama yanındayım ve  böylece kaldı bir beklenen Çınar. Haydi bakalım.
Bunlara ek olarak hayatımda değişim başladı. yüksek lisans bitti. bu haftasonu nişanlanıyorum. tarihi belli olmasa da istanbul'a taşınıyorum. heyecanlıyım. gerginim. sakin değilim. teşekkür ederim.